Våra

Tjänster


 

Besiktningar

Husvagnar ska vanligtvis besiktas vartannat år och är vanligtvis registrerade som släpfordon. Dessa har en totalvikt om högst 750kg. Dock kan vikten överstiga 750kg under förutsättning att dragfordonets och husvagnens sammanlagda totalvikt inte överstiger 3,5 ton. Husvagnar kan även delas in i bromsade och obromsade fordon. En husvagn besiktas för första gången fyra år efter den månad då husvagnen tagits i bruk. Därefter görs löpande besiktning vartannat år, senast två år efter senaste fullständiga kontrollbesiktning. Vi går igenom din husvagn noggrant, -både invändigt och utvändigt i förebyggande syfte så att din vagn sedan ska kunna gå igenom besiktningen så enkelt som möjligt.

 

 

Gasoltest

Vi gör en grundläggande test av gasolanläggningen för att garantera säkerheten i er vagn. Det är livsviktigt att alla delarna fungerar som de ska och vi följer regelverket från AGA när vi ser till att just ert system är i säkert skick.

 

Elektroniska bromsar

Vi servar och reparerar elektroniska bromsar. Elektroniska bromsar är i många fall överlägsna påskjutsbromsarna. Vi kan lösa detta åt dig!

Reparationer

Vi kan erbjuda företag eller privatpersoner effektiv och prisvärd service. Vi gör grundläggande reparationer av bland annat husvagnar och släpvagnar och vi har mångårig erfarenhet och kompetens i området.

 

 

Försäkringsskador

Vi åtgärdar skador som täcks av er försäkring. Vi kan alla märken och samarbetar med alla försäkringsbolag. Kort sagt, vänd dig till oss om det än gäller husvagn, husbil eller släpvagn, så hjälper vi dig att fixa skadan.